Κυριακή 7 Μαρτίου 2010


kalispera se olous sas ,

dhmiorghsa auto to blog giati ystera apo poly psaksimo den brhka kanena allo topo me thema to fetix gia tis eneseis (to opoio toulaxiston sto ekswteriko einai poly diadedomeno) gia na mporoume na moirazomaste tis empeiries ,tis apopseis ,tis istories mas kai na antallasoume idees.
Emena einai to agaphmeno mou fetix edo kai polla xronia alla dystyxos den exw thn empeiria pou tha hthela se ayto to fetix.

Perimeno tis apopseis sas kai tis empeiries sas. Mesa sthn ebdomada tha grapso kai egw th dikh mou etsi gia na dwsw ligo trofh gia skepsi

3 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν έχω αυτό το φετίχ αλλά λόγω επαγγέλματος (είμαι νοσηλεύτρια) ξέρω αρκετά γι αυτό.
    Γι όποιον/α πάντως ενδιαφέρετε να μάθει να κάνει σωστά ενδομυϊκές ενέσεις έχω φτιάξει ένα ειδικό site που θα το βρείτε στην διεύθυνση:
    http://sites.google.com/site/ingection/home

    Καλή αρχή και εύχομαι το ιστολογιο σου να φανεί σε πολλούς χρήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα και θα ανρτήσω τη διεθυνση έτσι ώστε ΟΛΟΙ να μπορούν να δουν απο επαγγελματίες πως γίνονται οι ενέσεις σωστά .

    Και πάλι σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή το ιστολόγιο σου έκανα μια σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα μου για το φετίχ των ενέσεων, την οποία αντιγράφω κι εδώ.

    Κατάλοιπο του παίζουμε τον γιατρό της παιδικής ηλικίας;
    Πιθανόν. Το φετίχ αυτό πάντως αν και σε πολλούς μπορεί να φαίνεται περίεργο ή ακατανόητο είναι αρκετά διαδεδομένο. (Μια έρευνα στο internet θα σας πείσει γι αυτό).
    Όσοι/ες έχουν αυτή την διαστροφή ικανοποιούνται σεξουαλικά όταν άτομα του αντίθετου συνήθως φύλου, τους κάνουν ενέσεις στα οπίσθια και γι' αυτό σκαρφίζονται χίλια δυο κόλπα και ανύπαρκτες αρρώστιες που πάντα χρίζουν ενέσιμης θεραπευτικής αγωγής για να καταφέρουν να έχουν την ένεση τους, αφού συνήθως ντρέπονται να ομολογήσουν το πάθος τους και να ζητήσουν από τον σύντροφο τους να συμπράξει παίζοντας το ρόλο της νοσηλεύτριας ή του νοσηλευτή.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό καθιστά την διαστροφή αυτή επικίνδυνη για την υγεία όσων την έχουν αφού η πλειονότητα αυτών των ατόμων δεν αρκείτε σε ενέσεις μόνο με ακίνδυνο αποστειρωμένο νεράκι αλλά χρησιμοποιεί διάφορα σκευάσματα χωρίς καν ιατρική συνταγή, από αναλγητικά μέχρι βιταμίνες με μοναδικό κριτήριο την ένταση του πόνου που προκαλούν.
    Ψάχνοντας σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο βρήκα διάφορες ιστοσελίδες και μπλοκ που αναφέρονται στο θέμα, συστήνοντας μάλιστα και τρόπους για πιο επώδυνες ενέσεις. Ένας από αυτούς είναι οι ενέσεις με χυμό λεμονιού, όπου ο πόνος που προκαλούν είναι ανάλογος με την αραίωση τους, από ανεκτός μέχρι αφόρητος.
    Πολλοί/ες επίσης αυτοϊκανοποιούνται κάνοντας ενέσεις μόνοι τους στα οπίσθια τους, χωρίς καν να γνωρίζουν την τεχνική του πως γίνεται σωστά μια ένεση κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα.
    Δεν θέλω να δω ηθικοπλαστικά το όλο θέμα αφού τα φετιχ και οι φαντασιώσεις έχουν σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική ζωή όλων μας και είναι το αλατοπίπερο της καθημερινότητας μας, αλλά πρέπει να πω στους έχοντες αυτό το φετίχ να προσέχουν καλά τι ουσίες βάζουν στον οργανισμό τους και να μην επηρεάζονται από ιστοσελίδες που δίνουν ανεξέλεγκτα συνταγές και τρόπους για καλύτερη ικανοποίηση των ενδιαφερομένων αναγνωστών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή